Ούζο και Τσίπουρο Πελάδα
titleName

Ούζο και Τσίπουρο Πελάδα


 

Φορτώνει…

Ούζο

Η απόσταξη του ούζου γίνεται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες όπου αναμειγνύονται γλυκάνισος , αστεροειδής γλυκάνισος , μαστίχα Χίου και πολύ αγάπη δίνοντας μας ένα φινετσάτο και ιδιαίτερο ούζο, ελαφρύ στην γεύση και με μια μικρή επίγευση μαστίχας.Συσκευασίες σε φιάλες 700ml και 200ml.

Τσίπουρο

Πρώτο μας μέλημα είναι η επιλογή και συγκέντρωση των καλύτερων στέμφυλων από τις ποικιλίες , Μοσχάτο Ρίου , Μοσχάτο Αμβούργου και Ροδίτες. Η απόσταξη του τσίπουρου γίνεται σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες και ακολούθως με την χρήση της τεχνολογίας το απόσταγμα περνά από στήλη κλασματικής απόσταξης (ισοδύναμη περίπου σε εξαπλή απόσταξη ) δίνοντας μας ένα έξτρα καθαρό απόσταγμα με ισορροπημένες  γεύσεις και αρώματα.Συσκευασίες σε φιάλες 700ml – 200ml – 50ml (καραφάκι).

Τι είναι η πελάδα;

Oι πελάδες ,ένα αναπόσπαστο στοιχείο του τοπίου της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, είναι καλύβες φτιαγμένες με καλάμι και ψαθί πάνω σε πασσαλόπηκτη βάση. Αποτελούν τα καταλύματα των ψαράδων όπου αποθηκεύουν τα εργαλεία τους και ταυτόχρονα τους προστατεύουν από τα απροσδόκητα μπουρίνια της λιμνοθάλασσας . Ένα απάγκιο όπου οι ψαράδες με τις παρέες τους , απολαμβάνουν θαλασσινούς μεζέδες συνοδεία ούζου η τσίπουρου.

pasiopoulos4

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μεσόκαμπος Μεσολογγίου

GPS:

38.40605127933885, 21.39904198355771

Τηλέφωνο: