Κτήμα «Amaro»
titleName

Κτήμα «Amaro»


 

Tο «Κτήμα Amaro» σας υποδέχεται σε μια καταπράσινη έκταση 12 στρεμμάτων!

Το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον κοσμείται ιδανικά απο τον κατάφυτο κήπο και τις εντυπωσιακές πισίνες που εναρμονίζονται με το τοπίο και δημιουργούν μια απίστευτα ρομαντική ατμόσφαιρα χειμώνα-καλοκαίρι.

Μέσα στον πολυχώρο του κτήματος Amaro βρίσκεται και το κομψό εστιατόριο, που αντικατοπτρίζει απόλυτα την πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης, σερβίροντας επιλεγμένα πιάτα απο την ελληνική και διεθνή κουζίνα.

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του χώρου συνδυάζεται αρμονικά με τη γοητεία του παλαιού, στο walk on πέτρινο κελάρι παλαίωσης κρασιών. Το εστιατόριο  διαθέτει επισης εναν ειδικά διαμορφωμένο prive χώρο για επαγγελματικές ή οποιες άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο εξωτερικός χώρος συμπληρώνεται από την προσφάτως ανακαινισμενη αίθουσα εκδηλώσεων, ένα χώρο διακριτικής πολυτέλειας και ρομαντικής αισθητικής, που θα δώσει στην δεξίωση σας τον αέρα που της ταιριάζει. Ιδανική επιλογή για ξεχωριστές εκδηλώσεις μέχρι 450 ατόμων.
Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει το «Κτημα Amaro» , δίνει επίσης τη δυνατότητα catering στο χώρο σας.

Και το καλοκαίρι, ο κήπος του Αmaro γίνεται ένα μοναδικό σκηνικό για να απολαυσετε καθημερινά ξεχωριστές γεύσεις της κουζίνας αλλά και τον καφέ & το ποτό σας.

*Στην οικογένεια του Amaro προστίθενται και οι Ίριδες , δίπλα στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας, ένας ακόμα πολύχώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές υπηρεσίες μακριά απο τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Tips: Περιλαμβάνει μεγάλο χώρο στάθμευσης, εύκολη πρόσβαση από την Εθνική οδό Αγρινίου-Αντιρρίου.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Ιωάννης Ρηγανάς, Οικισμός Ελευθερίας - Αγρίνιο

GPS:

38.598588, 21.418046000000004

Τηλέφωνο:
Ιστός: