header image
Κτήμα Μάρη
titleName

Κτήμα Μάρη


 

Σε μια απόσταση 8 περίπου χιλιομέτρων από την πόλη του Αγρινίου, στον δρόμο προς την Σπολάϊτα, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας. 

Το ‘’Κτήμα ΜΑΡΗ’’ βρίσκεται στην πλαγιά ενός μικρού λόφου, περιστοιχισμένο από ελαιώνες, μακριά από τον θόρυβο και την κίνηση της πόλης, αποτελώντας ιδανικό μέρος χαλάρωσης και ηρεμίας.

Τα ανοιγμένα φτερά ενός γερακιού που πετούσε κάποια στιγμή πάνω από το κτήμα, ενέπνευσαν τον σχεδιαστή, που μετέφερε σχεδόν αυτούσια την εικόνα στο σχέδιο, δημιουργώντας έτσι έναν πολυμορφικό αλλά και λειτουργικό χώρο, ικανό να εξυπηρετήσει διαφορετικές και ενίοτε ιδιόμορφες απαιτήσεις.

Η πρόσβαση είναι πανεύκολη, το πάρκινγκ άνετο, η θέα καταπληκτική, και δεν υπάρχει αντίλογος στην μοναδική συνδιαλλαγή του οικοδομήματος με το τοπίο της φύσης.

Οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος και Ρούλα ΜΑΡΗ, είναι εξαιρετικά πρόθυμοι και βρίσκονται πάντα ‘’εκεί’’ προκειμένου για την δική σας εξυπηρέτηση, την επιτυχία της οποίας εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία τους στον τομέα αυτό.

Το ‘’Κτήμα ΜΑΡΗ’’ προσφέρεται για κάθε είδους εκδηλώσεις, μιας και οι άνετοι χώροι του επιτρέπουν την προσαρμογή τους στις οποιεσδήποτε ανάγκες.

Ο εξωτερικός χώρος είναι προσαρμοσμένος σε δύο ανισοϋψή επίπεδα, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη κατανομή των τραπεζοκαθισμάτων, και την απρόσκοπτη θέα προς κάθε κατεύθυνση.

Διαθέτει μεγάλο και άνετο πάρκινγκ για τους επισκέπτες ή τους κατά περίπτωση καλεσμένους, χωρίς να στερεί την άνεση από τους άλλους χώρους.

Η αίθουσα, χωρητικότητας 600 περίπου ατόμων, εκπλήσσει ευχάριστα με τον πρωτότυπο σχεδιασμό της σε τρία επίπεδα, και την δυνατότητα πραγματοποίησης διαφορετικής διαμόρφωσης, προσαρμοζόμενη έτσι στις απαιτήσεις του πελάτη.

Υπάρχει για παράδειγμα η δυνατότητα τοποθέτησης ‘’ίσιων’’ τραπεζιών ή ‘’ροτόντας’’, καθώς επίσης και μίξη των δύο στοιχείων, προκειμένου για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών αλλά και για λόγους καθαρά αισθητικούς.

Η μεγάλη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας, θα ικανοποιήσει κάθε γαστριμαργική απαίτηση, τόσο σε ποιότητα όσο και σε αξεπέραστη ταχύτητα.

Το τραπέζι του γάμου, της βάφτισης, της γιορτής και κάθε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης, έχει εγγυημένη επιτυχία, αφού το ‘’Κτήμα ΜΑΡΗ’’ έχει σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό.

Τέλος για την εξυπηρέτηση των διαφόρων εκδηλώσεων, υπάρχει εξοπλισμός ‘’ψησταριάς’’ που μπορεί να σας απαλλάξει από το ‘’τρέξιμο’’ για την προετοιμασία και το ψήσιμο αμνοεριφίων.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σπολάιτα Αγρινίου

GPS:

38.68765954042453, 21.356663122778627

Τηλέφωνο:
Ιστός:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

16:00 έως βράδυ

Τρίτη

16:00 έως βράδυ

Τετάρτη

16:00 έως βράδυ

Πέμπτη

16:00 έως βράδυ

Παρασκευή

16:00 έως βράδυ

Σάββατο

16:00 έως βράδυ

Κυριακή

16:00 έως βράδυ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε το αγαπημένο σας γεγονός που επιθυμείτε στον όμορφο χώρο μας!