header image
Αρτοποιεία Γρίβας
titleName

Αρτοποιεία Γρίβας


 

Φορτώνει…

grivas1

Το αρτοποιείο Γρίβας ξεκίνησε την δραστηριότητα του στο χώρο της αρτοποιίας το 1994. Βασικός μας στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων ημέρας και φυσικά σε εξαιρετικές τιμές. Για αυτό το λόγο δημιουργούμε, προσφέρουμε πρωτοποριακές γεύσεις, γευστικές απόλαυσης στον καταναλωτή όπου μας προτιμά, εμπιστεύεται καθημερινά για τα προϊόντα μας. Σήμερα διατηρούμε δυο καταστήματα στην περιοχή του Αγρινίου βασισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα συνθηκών και υγιεινής στα προϊόντα μας . Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Θέλουμε να εκφράσουμε το πάθος μας για την αρτοποιεία. Η αδιάκοπη και ακούραστη παραγωγική διαδικασία για κάθε άρτο είναι μία μοναδική εμπειρία που κρύβει μέσα της την αγάπη μας και την απόλαυση για αυτό που κάνουμε.

Επιλέγουμε να μένουμε πάντα πιστοί σε παραδοσιακές τεχνικές παραγωγής χρησιμοποιώντας ελληνικά προϊόντα, φρέσκο γάλα, βούτυρο και αγνά υλικά. Στο χώρο μας η χρήση συντηρητικών, έτοιμων σκευασμάτων και κάθε είδους τυποποιημένων προϊόντων δεν έχουν θέση.

  • Πρόετοιμασία / Υλικά

Καθημερινά προετοιμάζονται για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας στο εργαστήριο με τα πιο αγνά ελληνικά προϊόντα της αγοράς (φρέσκο γάλα, βούτυρο, αλεύρι, ζάχαρη και αλλά).

  •  Πλάσιμο

Κάθε ζύμη πρέπει να δεχτεί το κατάλληλο πλάσιμο ανάλογα με την συνταγή της. Όλα τα προϊόντα μας πλάθονται με τα πιο αγνά ελληνικά υλικά της αγοράς (μαγιά, προζύμη και άλλα).

  • Ψήσιμο

Για να πετύχουμε το σωστό ψήσιμο χρειάζονται γνώσεις και εμπειρία, εκτός από καλή διάθεση. Το προσωπικό μας διαθέτει όλη την απαιτούμενη γνώση και αυτό φαίνεται από τα καλοψημένα προϊόντα μας.

Πιστοποιημένη καθαριότητα

Η τήρηση των κανόνων υγιεινής σε ένα σύγχρονο αρτοποιείο όπως είμαστε εμείς δεν είναι απλώς σημαντική αλλά, απολύτως και δια νόμου, επιβεβλημένη. Σε μια «ευαίσθητη» αλυσίδα που ξεκινά από την παραλαβή των πρώτων υλών και φτάνει στη διάθεση του τελικού προϊόντος στον καταναλωτή υπάρχουν μια σειρά από στάδια που όλοι οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται με απόλυτη προσοχή. Για αυτό και εμείς έχουμε γνώση πάνω στο αντικείμενο και σας υποσχόμαστε την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής στους χώρους μας διότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Τελευταία τεχνολογία

Εδώ η παράδοση συναντά την τεχνολογία. Το εργαστήριο αρτοποιίας μας διαθέτει όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμούς, αποθηκευτικούς χώρους πρώτον υλών και ειδικούς χώρους φόρτωσης των προϊόντων. Στόχος μας είναι η σταθερά ποιοτική παραγωγή των προϊόντων μας και των υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές που θέτουν ελληνικά και διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. Για αυτό το λόγο διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 2200. Το πρότυπο ISO 22000 είναι ένα διεθνώς εφαρμοζόμενο πρότυπο, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός αποτελεσματικού Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων.

Ταχύτατη εξυπηρέτηση

Ο πελάτης έχει να επιλέξει από μια πολύ μεγάλη ποικιλία φρέσκων προϊόντων ημέρας, σε εξαιρετικές τιμές. Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση, τα αγνά υλικά, και την ασύγκριτη φρεσκάδα. Η πολυετή μας πείρα στο χώρο σε συνδυασμό με την εργατικότητα των εργαζομένων διασφαλίζουν την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας πολύ μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, κέικ, τσουρέκια, κουλούρια, σφολιάτες, κρουασάν, γλυκά, ειδικά αρτοσκευάσματα, αλλά και παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας.

Έτοιμο για κατανάλωση

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με άριστα υλικά, με το σωστότερο τρόπο παρασκευής, με την αυστηρότερη τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλες τις φάσεις, με τη μεγαλύτερη φροντίδα από εμάς και φυσικά στης καλύτερες τιμές.

Ίσκου 30-32, Αγρίνιο – τηλ:2641058193

grivas7

Μακρή Δ. 65,Αγρίνιο -τηλ:2641058193

grivas2

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ίσκου 30-32 Αγρίνιο

GPS:

38.62420997600056, 21.417870577600638

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

06:00 – 20:00

Τρίτη

06:00 – 20:00

Τετάρτη

06:00 – 20:00

Πέμπτη

06:00 – 20:00

Παρασκευή

06:00 – 20:00

Σάββατο

06:00 – 16:00

Κυριακή

Κλειστά