Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προκηρύσσουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 γύρω από την Λιμνοθάλασσα Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, 21.097 μέτρα, τον Αγώνα 5 χλμ. τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος, καθώς και τον Αγώνα 1.000 μ. για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Ο ημιμαραθώνιος θα γίνει σε μια άλλη διαδρομή απαράμιλλου φυσικού κάλους, μέσα στο εθνικό πάρκο της λιμνοθάλασσας, όπου ο αθλητής και ο θεατής έρχονται σε επαφή με ένα από τους πιο σημαντικούς υγροβιότοπους της Μεσογείου.

Κάνοντας αυτή τη μοναδική διαδρομή, ο αθλητής θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την επαφή του με τη λιμνοθάλασσα στην καλύτερη περίοδο του χρόνου.

Η διαδρομή είναι απολύτως επίπεδη, πράγμα που θα δώσει τη δυνατότητα στους μεν έμπειρους δρομείς να καταρρίψουν τα ατομικά τους ρεκόρ στους δε λιγότερους πεπειραμένους να δοκιμάσουν την εμπειρία περισσότερων χιλιομέτρων.

H ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα επίσης είναι ιδανική ως προετοιμασία και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η εκκίνηση θα δοθεί από το γραφικό λιμάνι της πόλης. Θα υπάρχουν επίσης και διαδρομές 5 χιλιομέτρων, δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για τους μικρούς φίλους.

Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα είναι και πάλι στο λιμάνι όπου δρομείς, συνοδοί, εθελοντές και απλός κόσμος θα απολαύσουν όμορφες στιγμές.

Οι πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευθούν και σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δείτε το SPOT

Το σποτ είναι μια χορηγία του «Studio Siamos» στο Μεσολόγγι και των «Εναέριων βιντεοσκοπήσεων – Παναγιώτης Καραδήμας».